Aljzat előkészítés betoncsiszolással

Az épitőipari padlómunkák során gyakran kerül előtérbe mint köztes ( ámde szükségszerű ) munkafolyamat a különböző új vagy már meglévő padló alól előtárt betonaljzatok előkészítése ragasztott vagy műgyantapadló fogadásához.  Ezek a feladatot új betonpadló esetében többfélék lehetnek., pl. betonozási hiba korrigálása, magaspontok lecsiszolásával, túlbetonozás megszüntetése, vagy párazáró réteg lecsiszolása. Látszó betonfelületek készítése során is gyakran alkalmazott első lépéssor a felső cementes réteg erőteljes lecsiszolása, felület összesíkolása, esetleges betonmarása amennyiben a betonozott aljzat kivitelezési minősége elmarad a várttól.

Ugyanezt a technikát alkalmazzák többnyire ragasztó felszedésénél, vagy régi alapfesték, és műgyanta eltávolításánál is, az új réteg felvitelének elősegítésére. - a következő videó rövid ízelitőt ad abból hogy is zajlik egy ilyen munkafolyamat.

A megbízás kiadása során figyeljünk arra, hogy lehetőleg ne bízzunk meg olyan céget akinek nincs megfelelő kapacitású maró-csiszológépe és hatékony porelszívó rendszere a feladat elvégzéséhez, így sok boszúságot lehet elkerülni.

Sending
User Review
5 (2 votes)