Gyenge beton felújitása

Általános probléma a technológiai előírások betartása nélkül készitett betonaljzatok esetén, hogy felületük pár évet követően porlani kezd, a cement kikopik a kavicsok előkerülnek, kiperegnek. A felület évről évre egyre jobban amortizálódik, végül a felújitás elkerülhetetlen... Ezeket a betonfelületeket ha időben felismerjük a problémákat, még esztétikusan és költséghatékonyan lehet felújítani.

gyenge beton

gyenge beton

felmart beton

beton marás után

betoncsiszolás után

felújitott betonpadló

Ennek megelőzésére beton készitésekor kiemelten figyelni kell az összetevők arányára és el kell kerülni a túlvizezést és az annyira jellemző utóvizezést az elkésett besimitáskor.  Betonozás végeztével használjunk párazáró folyadékot, hiszen költsége minimális, ugyanakkor hatása jótékonyan hat a betonfelület végső szilárdságára.

 

Felújitásnak többféle módozata lehetséges, a sérülések mértékének megfelelően, - ezek közül néhány lehetőséget bemutatunk most :

  • betonmarás - betoncsiszolás - betonszilárditó impregnálással. - ipari aljzatnak megfelelő
  • betonmarás - betoncsiszolás + felületi hibák glettelésével + betoncsiszolás és polírozás + végső betonkeményitő impregnálás - ipari jellegű és minőségi, akár exkluziv megjelenésű padlók ( feltétele a  javitható betonminőség)
  • új aszfaltréteg húzás a rossz állapotú betonra - kültéri megoldás - parkolók udvarok, stb. felújitására
  • betonfelület átmarása - csiszolása, majd ipari önterülő vékonypadló teritése. ( lakások üzemek ipari csarnokok, üzletek,  bevásárló és sportcentrumok, iskolák,  stb.. )

repedezett gyenge betonbetonaljzat felújitásipari padló felújitás után

 

Tanácsadásért, vagy konkrét árajánlatért forduljon partnerünkhöz emailben vagy telefonon. :

Betoncsiszolás Profipadló Kft, tel: 06204939021 , email : profipadlo@gmail.com

  • Tetszik ez a betoncsiszolás cikk
Sending
User Review
4.96 (23 votes)